• Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση ISO

Η IMS Πληροφορική Α.Ε. συγκαταλέγεται πανελλαδικά στις πρώτες εταιρείες πληροφορικής που εφήρμοσαν ISO για τις διαδικασίες τους. Οι τομείς στους οποίους έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 (Αρ. Πιστοπ. 09422Α) και εφαρμόζεται είναι:

  1. Σχεδιασμός και ανάπτυξη λογισμικού
  2. Υπηρεσίες υποστήριξης
  3. Υπηρεσίες εμπορίας

Η ποιότητα ως σημείο συνάντησης των προσδοκιών των πελατών και των φιλοδοξιών της εταιρείας, προσδίδει προστιθέμενη αξία στις ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που παρέχει στους πελάτες της.

Έτσι, η IMS:
• αναγνωρίζει και καλύπτει τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της και επιτυγχάνει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την αδιάλειπτη ικανοποίησή τους,
• παρέχει πλεονεκτήματα στους πελάτες της, ώστε να καταστούν ανταγωνιστικοί στις αγορές στις οποίες απευθύνονται

ISO Centrification

Επίσης, η IMS έχει αποκτήσει πιστοποίηση ISO 27001:2013 (Αρ. Πιστοπ. 330742595-IS) για την διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών.

ISO Centrification

Εγχειρίδιο Ποιότητας & Ασφάλειας Πληροφοριών

Microsoft Partner

Η IMS Πληροφορική Α.Ε. έχει αποδεδειγμένη εμπειρία (15 έτη και πλέον) σε τεχνολογίες Microsoft τις οποίες χρησιμοποιεί για τη δημιουργία επιτυχημένων έργων. Η εμπειρία της αυτή έχει αναγνωρισθεί από τη Microsoft με την πιστοποίησή της ως Gold Certified Partner, competency Gold Independent Software Vendor. Μέσα από αυτήν την σχέση έχει πρόσβαση σε εξειδικευμένες τεχνολογίες, καθώς και σε συνεχή εκπαίδευση στις τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων της.

Επιπλέον, η διάκριση αυτή επιτρέπει στην IMS να διαφοροποιείται και να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Microsoft Gold Partner